26 липня завершився табір для дітей на парафії Вознесіння Господнього, який проходив під гаслом «Хто чесно грає, той перемагає». Усі були здивовані великою кількістю дітей (більше 50 дітей), оскільки табір на парафії проводився вперше. Панувала дружня та сімейна атмосфера. В останні дні табору діти брали участь у майстер-класі з вироблення паперових вітрячків та  найбільш захоплюючим для дітей був майстер-клас з квістингу - вироблення тваринок з повітряних кульок.

На завершення табору діти привітали молодят, які щойно отримали Тайну Подружжя у храмі, відкритками з побажаннями від кожної дитини, а також двома бансами: «Сонце нам сяє» та «Україна єдина», які також танцювали з дітьми і молодята зі свідками.

Захоплюючі історії про гріхи та чесноти, руханки, пісні, ігри, конкурси, закарбувались у пам’яті дітей та, сподіваємось, допоможуть дітям сформувати християнський світогляд і не піддаватись на різні згубні виклики сучасного світу.

Дякуємо усім за гарно проведений час та чекаємо усіх на наступних заходах на парафії Вознесіння Господнього.

Бр. Микола Шпитальний
семінарист 6-го курсу Івано-Франківської Духовної Семінарії
та молодь парафії Вознесіння ГНІХ м. Чорткова

«Цікаві історії про чесноти допоможуть дітям сформувати християнський світогляд і не піддаватись на різні згу https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User