Парафіяни церкви Успіння Пресвятої Богородиці с.Пилипче Мельнице-Подільського деканату, діти і педагогічний колектив пилипчанської школи разом із своїм парохом о.Андрієм Сенишинем відвідали м.Київ у кількості 52 чоловік. Ініціаторами  поїздки були: директор школи Пенькало Іван Франкович, голова селищної ради Коваль Микола Іванович і парох о.Андрій Сенишин, а оплачувала все селищна рада.

Парафіяни побували на  пізнавальній екскурсії місцями євро-революційного повстання українського народу проти режиму Януковича. На вулиці Інститутській, де розстрілювали мирних громадян, і на Майдані Незалежності о.Андрій разом з регентом С. Байталюком і  з церковним дитячим хором відслужили панахиду за загиблими воїнами НЕБЕСНОЇ СОТНІ і вшанували їхню пам’ять за їх неоціненний вклад в розбудові української державності. Пізніше   відвідали духовні місця м.Києва.

Діти були дуже враженні від побаченого, це скріпило їхній патріотично- національний дух, у їхніх серцях заклалися такі цінності як мир, справедливість, милосердя, повага до людської особистості і усвідомлення Божої ласки над українським народом.

ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ЗАГИБЛИХ НЕБЕСНОЇ СОТНІ https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User