Дияконські свячення Федьківу Віталію та Рославському Любомиру уділив Преосвященний Владика Дмитро (Григорак),ЧСВВ, в Катедральному Соборі Верховних Апостолів Петра І  Павла на неділю мироносиць.

Під час проповіді на Святій Літургії,   владика підкреслив віру та наполегливість жінок мироносиць, які  досвіта прямували до гробу Спасителя. »Вони боялися, що біля гробу великий камінь, вояки…. Але всього того, що в їхніх душах   зроджувало почуття страху -  не було».  Пов’язуючи теперішні події в  Україні з  недільним Євангелієм,  владика наголосив, що ми теж не повинні піддаватися відчуттям страху, а скріплюватися в вірі, особливо в теперішніх обставинах.

Вкінці, єпарх Бучацький подякував Господеві за те, що Господь  знову посилає нові покликання до священства та привітав нововисвячених дияконів. Побажав витривалості і  вірного служіння у Христовому винограднику.

«Дякуємо Господеві за нові покликання до священичого служіння», - єпарх Бучацький Владика Дмитро (Григорак), https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User