Хресна Дорога родин відбулася  у місті Борщові, у церкві Успіння Пресвятої Діви Марії.

Ідеєю та текстом  поділилася  с.  Йосафата ЗССНДМ із м. Києва. Хресну Дорогу провели 15 родин парафії, роздумуючи над терпіннями і смертю Господа нашого Ісуса Христа, а також над дорогою спільного подружнього, родинного життя, яким крокують родини. Молитва торкнулася різних моментів життя: стосунків в родині, уміння спілкуватися, уміння слухати один одного, жертовності, вірності, дару материнства та батьківства, прощення та розуміння один одного.

Така молитва відбувалась у музичному супроводі, який здійснювала родина Чорній. Саме музичний супровід підсилював струни всіх сердець, додаючи глибини духовним пережиттям у кожній стації цієї Хресної Дороги.

Кожна родина під час молитви мала запалені свічки, з яких виклали великий хрест, як символ нашого спасіння. У часі закінчення молитви, навколішки, у стіп пломеніючого хреста, затамувавши подих, всі очікували почути внутрішній голос Ісуса, який промовляв до наших сердець.

Наприкінці Хресної Дороги отець Богдан Боднар подякував родинам та спільно з усіма сім’ями прочитав молитву митрополита Андрея Шептицького за українські родини.

 

Хресна Дорога родин у м. Борщові https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User