Канонічна візитація розпочалася молебнем  до Пресвятої Богородиці. Візитаційна група в перший день оглянула храм, а також відповідну документацію згідно плану візитації.

На другий день преосвященний владика Дмитро(Григорак), після Божественної Літургії, зустрівся з вчителями та учнями Коропецького ліцею. Після Молебню у с.Садове відбулася зустріч єпископа з всією парафіяльною спільнотою і парафіяльним хором, пізніше тривали особисті аудієнції з бажаючими парафіянами. Цього дня візитація закінчилася відвідинами владикою Дмитром(Григораком) тяжко хворих парафіян.

В суботу, після заупокійної Святої Літургії і панахиди, владика Дмитро зустрівся з парафіяльною спільнотою,»Матерями молитви» та церковним хором в смт. Коропець. Також відбулись особисті аудієнції єпископа з бажаючими парафіянами. А після обіду єпарх Бучацький відвідав хворих парафіян. В неділю Архиєрейська Божественна Літургія стала закінченням візитації.

Канонічна візитація парафії Успення Пресвятої Богородиці в смт. Коропець та парафії Різдва Пресвятої Богороди https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User