Зарваниця завжди вважалася в нашому народі святинею, куди можна було б принести свої болі, труднощі, переживання. А скільки вислуханих молитов, оздоровлень, які віруючі передають з уст в уста, покріплюючи довіру до Богородиці!

Так і в цей нелегкий для України час, за ініціативи дітей та їхніх батьків із с. Ягільниця та м. Чорткова Бучацької єпархії, в суботу,  8 лютого 2014 року Божого  відбулася  родинна проща до Чудотворної ікони Зарваницької Богородиці за кращу долю України.

Діти  та їхні батьки взяли активну участь у Святій Літургії, сповідалися, жертвували Святе Причастя за Україну. Молилися у стіп Чудотворної ікони Зарваницької Діви Марії. За мир на Україні, любов між людьми та щасливе дитинство благали дитячі серця Небесну Матінку

Всі ці дитячі молитви   залишають глибокий  слід не тільки в серці Бога,  а й у пам’яті маленьких прочан, яким не байдужа доля України. Саме вони колись розкажуть своїм дітям, як у Зарваниці творили дитячий молитовний майданчик за Україну.

За  краще майбутнє  для своїх дітей молилися  також і батьки.

Митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк  радо вітав маленьких прочан у Чудотворному місці, благословляючи їх.

Ця родинна  проща за Україну до Духовного Марійського Центру в Зарваниці вселила в дитячі серця  віру і надію, що  Україна буде вільною, незалежною і Богом благословенною державою, в якій ніколи вже не проллється кров ні їхня, ні їхніх батьків.

Прес-служба Бучацької єпархії

Родинна проща за Україну із Бучацької єпархії до Зарваниці https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User