Реколекції в с. Синяково та в с. Горішня Вигнанка закінчилися та залишили добрий слід і неустанну молитву до святого Шарбеля. Мощі Шарбеля вже вдруге перебували на парафії Архистратига Михаїла а вперше  мали змогу вірні храму Різдва Пресвятої Богородиці випрошувати потрібних ласк у цього великого заступника святого ШАРБЕЛЯ із Лівану.

Під час перебування мощей тривали великопістні реколеції, які проводили Сестри Згромадження Пресвятої Родини. Темою для духовних роздумів послужили  біблійні уривки із євангелій Марка та Луки, щоб у контексті Року Віри донести до учасників реколекцій важливі теми: «Що таке віра?», «Як жити вірою кожного дня?», «Середники ,які допомагають і перешкоджають у зрості віри». Окрім того, вірні переглядали та разом з монахинями і отцем парохом В. Логушем  аналізували фільм «Тьма(Остання надія)», завдяки чому мали змогу побачити власну духовну боротьбу і Божу любов до кожної людини.

Звісно, що святий Шарбель супроводжував ці реколекції  та додавав  відваги кожного дня не  тільки слухати та роздумувати над Словом Божим,  а й сміливості  самим вірним свідчити про свою  віру  та розповідати про оздоровлення та вислухані молитви. Кожен день о. Володимир читав молитви на оздоровлення та потреби вірних,  благословляв мощами, а також відвідував в лікарні та домівки  хворих, немічних, уділяв Святі Таїнства Сповіді і Євхаристії та молився разом із ними перед мощами святого Шарбеля.

Приємно було споглядати, вже пізно ввечері, коли діти та молодь не хотіли розходитись, а, співаючи духовні пісні  разом з бр.Андрієм, під супровід гітари, ще довго прославляли Богородицю,  Господа Ісуса  і Його терпіння великопістними піснями.

Як жити вірою кожного дня https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User