З 30-го березня по 3 квітня  2013р.Б.,з благословення правлячого Архиєрея Бучацької єпархії владики Дмитра (Григорака),у храмі Успіння Пресвятої Діви Марії в м.Борщові, при мощах  святого священомученика Йосафата, на запрошення о.пароха Богдана Боднара , була проведена Місія священиками монастиря ап. Андрія з міста Івано-Франківська.

Тема місії полягала в зустрічі кожної особи з живим Христом, потребі Бога, вірі в Ісуса Христа і надання Йому місця в своєму житті. Наголошувалося, що кожен християнин та християнська родина, спільнота повинні бути живими членами Церкви, а також  всі мають за обов’язок шукати і находити живого Ісуса.

Програма духовних реколекцій була дуже насиченою: зранку і ввечері проводились Богослужіння, всі вірні приступали до Святої Сповіді та Святого Причастя, проголошувались  духовні  науки. Перед мощами Святого священомученика Йосафата читались молитви на уздоровлення хворих.

Також, на протязі цих днів, місіонери разом з парохом відвідали навчальні заклади на території парафії. 2-го квітня була проведена молодіжна Хресна дорога по місту, в якій взяли участь учні та вчителі  шкіл №1 та №3, а також студенти місцевого агротехнічного коледжу.

Церковна громада, на чолі з парохом, отцем Богданом, складає щиру подяку за проведення Місії  отцю Йосафату Мощичу, отцю Миколаю, отцям-дияконам – Івану та Денису, брату Христофору. Нехай Господь благословить їхню працю у винограднику Христовому!

МІСІЇ В М. БОРЩЕВІ В РІК ВІРИ https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User