Програма захисту життя, здоров'я, моральних і родинних цінностей. Дитина-дарунок Божий.

На запрошення Преосвященного Владики Дмитра Григорака, ЧСВВ  у Бучацькій єпархії з 20 по 27 березня 2016 р. Б. перебував доктор медицини з Хорватії Антун Лісец.

Доктор Антун провів зустрічі із священиками, медпрацівниками, освітянами, працівниками адміністрації, студентами, учнями шкіл: у понеділок в Бучачі, в вівторок у Чорткові, у середа в Борщеві та Заліщиках, в четвер в Монастириськах та Підгайцях, в п'ятницю у Гусятині, у суботу з нареченими в Соборі Верх. Апп. Петра і Павла у Чорткові.

Трагічним є те, що в нашій країні здійснюють велику кількість абортів. Триває добре організована боротьба проти Божих заповідей, проти плану Бога Творця щодо людського життя, сексуальності, шлюбу і плідності. Негативні наслідки відбиваються не тільки на людських душах - гине величезна кількість людей, під загрозою опинився інститут шлюбу, поширюються численні хвороби, народжується дуже мало дітей, з'являються серйозні демографічні порушення, під загрозою і біологічне існування Українського народу.

Проблеми настільки значні, що для їхнього вирішення потрібно залучити всі наявні у Церкві сили, щоденно слухати Божий голос і шукати нові способи діяльності для будування цивілізації любові, поваги до Божих заповідей для добробуту кожної людини і суспільства в цілому.

Комісія у справах освіти та виховання Бучацької єпархії УГКЦ

Програма захисту життя, здоров'я, моральних і родинних цінностей. Дитина-дарунок Божий https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User