alt

З 9 до 13 вересня 2014 р.Б. у Катедральному Соборі Верховних Апп. Петра і Павла м. Чорткова, щовечора о 18:00 відбуватиметься молитва за мир в Україні та навернення Росії і її керівництва. Просимо всіх вірних та людей доброї волі, які бажають у молитовному єднанні просити Всемогутнього Бога ласки миру для нашої землі, взяти участь у молитовних чуваннях.

З огляду на те, що Синод Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ закликав до строгого посту нашу єпархію, у четвер, в Катедральному Соборі  упродовж цього дня будуть виставлятися Святі Дари для почитання вірними. У цих обставинах доречно пригадати момент з історії старозавітнього Божого народу, коли він протистояв великому війську царя Амалека. Під час битви Мойсей та Арон вийшли на верхів’я гори, а Ісус Навин воював із ворогом у долині. «І сталось: як підіймав руки Мойсей, то брав гору Ізраїль, а як опускав, брав гору Амалек» (Вих. 17, 11)

 

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

Молитовні чування у Катедральному Соборі Верховних Апп. Петра і Павла м. Чорткова https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User