Молодь не тільки наше майбутнє, вона - наше теперішнє

Неділя 27 червня 2021 р. Б. стала для м. Заліщики пам'ятним днем. У цей день відбулось велелюдне свято - День міста та День молоді. При тісній співпраці державної влади та Церкви, свято відбулось на високому рівні.

Молодь Заліщицького та Товстенського деканатів мали насичену духовну та розважальну програми. Молоді люди не тільки разом молилися, вони почулися навзаєм, поділилися власними думками, також могли запропонувати священикам свої плани - проекти щодо душпастирства молоді на парафії.

Часто чуємо - наша молодь - майбутнє Церкви і Держави! Але молодь не тільки наше майбутнє, вона - наше теперішнє, тут і тепер. Це вони, молоді юнаки і дівчата, запалені любов'ю Христа, вже несуть вогонь віри у своїх серцях. Це про них Ісус каже: «Як прагну, щоб він розгорівся».

Молодь не тільки наше майбутнє, вона - наше теперішнє

Всі отці та організатори попрацювали на славу Божу, нехай Господь віддячить їм сторицею. Така організація і вдале свято - це справа не одного дня. За цим стоїть багаторічна, щоденна мурашина праця душпастирів, які вміють співпрацювати, заохочувати власним прикладом, яким вірять і довіряють.

Особлива подяка о. Василю Броні за духовні пісні з роздумами у частині верхнього парку міста.

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

Молодь не тільки наше майбутнє, вона - наше теперішнє https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User