7 квітня в с. Іванків Борщівського деканату відбулася театралізована Хресна Дорога за участю товариства українських студентів католиків “Обнова” м. Івано-Франківськ. Господь благословив цей день доброю, сонячною погодою, що дало змогу зреалізувати це дійство. Люди парохії були дуже задоволені, що змогли побачити, співстраждати і пронести тяжкий хрест гріхів, який свого часу взяв на свої рамена Ісус Христос, щоб відкупити всіх людей. І не в одного з присутніх виступили сльози на очах, бо напевно кожен задумався над своїм життям. Бо насправді, коли людина бачить в дійсності, власними очима, такі страждання, які колись переніс наш Спаситель, побачене заставляє її задуматись над собою і покаятись у своїх гріхах.

Студенти товариства “ Обнова ” вже неодноразово мали цього року такі виступи театралізованої Хресної Дороги. Завдячуючи пароху церкви Архистратига Михаїла с. Іванків, о. Олегу Косовану, таке дійство мали змогу побачити люди цієї парохії і не тільки, бо багато людей приїхали і з навколишніх сіл. Так само був присутній парох с. Бурдяківці о. Олег Сушельницький з своїми парафіянами.

Свою подяку складаємо парохові о. Олегу Косовану, всім членам товариства “Обнова” на чолі з головою товариства Чику Андрію, а також всім людям доброї волі, які спричинилися до цього дійства і брали в ньому активну участь.

студент V -курсу ІФДС
бр. Роман Гарасимів

Театралізована Хресна Дорога https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User