«Він наші недуги взяв на себе, він ніс на собі наші болі» (Ісая 53, 4)

Великий Піст ― період очищення та роздумів над стражданнями Ісуса Христа. Роздумувати над страстями Христовими, на теренах Мельниці-Подільського деканату, допомагали молоді люди Греко-Католицького Молодіжного Товариства «Цвіт» з Мельниці. Юні цвітяни підготували Хресну дорогу з музичним супроводом та Великопосними  розважаннями над смертю нашого Відкупителя.

Найперше постановку цієї Хресної дороги побачили діти та вихователі в будинку-інтернаті, що знаходиться у Мельниці. Згодом дійство показали пацієнтам та лікарям з Мельниці-Подільської лікарні. Також Хресні дороги відбулись на кількох парафіях даного деканату: у Латківцях, Вільхівцях, Устю, Дністровому, Вигоді та Мельниці-Подільській. Парохи та їхні парафіяни були приємно вражені старанням цвітян передати, з допомогою музичного супроводу, страждання і муки Господа, скорботу Його Матері, сум побожних жінок та наругу катів і фарисеїв.

о. д-н Василь Германюк

ХРЕСНА ДОРОГА З МУЗИЧНИМ СУПРОВОДОМ у виконанні Молодіжного Товариства «ЦВІТ» https://www.buchacheparchy.org.ua/ Super User